O meni

Tarot majstori – kako odabrati dobrog tarot majstora ?

tarot majstori, ljubavni tarot, tarot, astrologija, ljubav

Moje ime je Lena i ja sam tarot majstorica sa preko 20. godina iskustva. Na ovu stranicu niste došli slučajno jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom. Pozitivna promjena u vašem životu je moguća već danas, a za nju je potrebno neke stvari u vašem životu postaviti na svoje mjesto, razjasniti, a odgovori na pitanja koja vas muče su  izvrstan prvi korak prema pozitivnoj promjeni.

Tarot majstori – kako odabrati onoga tko vam odgovara ?

Tarotom se bavim jako dugo i mogu reći da odabrati dobrog tarot majstora danas nije lako. Nikada nije bio više onih tarot majstora koji radi vlastitog profita rade stvari koje nisu ni profesionalne ni moralne. Osobno vjerujem da tarot nikada ne smije biti  glavni i jedini posao za osobu koja se tarotom bavi odnosno da joj ne smije biti jedini izvor prihoda. Jedino tako osoba može ostati dovoljno profesionalna i neovisna i tako garantirati dobre rezultate svojim klijentima.

Tako ni meni tarot nije  glavni izvor prihoda i to mi omogućava  neovisnost i mogućnost da ne radim s klijentima koji imaju nerealne zahtjeve, koji zloupotrebljavaju tarot ili za koje smatram da im tarot i moje usluge jednostavno neće pomoći.

Tarot i tarot majstori

Dobri rezultati u radu tarot majstora dolaze kada se kombinira nekoliko tehnika i kada se pri tumačenju karata koriste i intuicija i vidovitost. Karte su samo niz simbola za nekoga tko ne koristi  moć predviđanja i proricanja.

Pravo kvalitetno tumačenje karata događa se na jednoj višoj razini. Karte su samo alat.

Kada otvaram tarot karte ili koristim neku drugu tehniku oni predstavljaju samo medije  i sredstva kroz koje će se izraziti moja sposobnost predviđanja. To je ono što čini dobrog tarot majstora.

Također, moje mišljenje je da morate osjetiti dobru energiju kod osobe kojoj se javljate da vam otvori karte, bez toga nema dobrih rezultata. Mora biti i određenog povjerenja, bez njega nema smisla raditi.

Određeni klijenti mi se znaju javiti sa zahtjevom da im otkrijem koje su im se karte otvorile ne bi li ih oni tada dodatno tumačili sami što pokazuje da ne razumiju tarot baš najbolje.

Ja nemam običaj otkrivati i navoditi koje su se karte otvorile, moja otvaranja i rad su uvijek rezultat kombinacije mojih  sposobnosti proricanja i dubljih uvida, te nekoliko različitih tehnika, pa samo navođenje karata koje su se otvorile ne bi imalo nikakvog smisla. Uvijek ohrabrujem klijente koji su na putu učenja tarota i otkrivanja vlastitih sposobnosti da sami otvaraju karte za sebe. To je sjajna prilika da nauče puno o sebi.

Dobri tarot majstori također imaju puno zadovoljnih klijenata iza sebe, a iskustva mojih stranih i domaćih klijenata možete naći pod  ISKUSTVA MOJIH KLIJENATA

Da li je tarot za vas ?

Ukoliko smatrate da je za vas došlo vrijeme da saznate neke odgovore, slobodno mi se javite i ja ću se potruditi pomoći vam.

Kako naručiti analizu u mom tarot centru i kako ćete primiti svoju analizu

Analize se šalju mailom.
Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate.

Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.
Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn.

Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Područja po kojima se analize rade su : ljubav, posao, financije, zdravlje ili neko konkretno pitanje, odnos ili situacija koja vas zanima.

Posebna analiza se radi za odnos dvoje ljudi u nekom odnosu, npr. ljubavnom, prijateljskom ili poslovnom. Ona je izvrsna za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera i općenito osoba u nekom odnosu.

Cijena je 13,27 € ili 100 kn i odnosi se na odnos između dvije osobe.

Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Ja također radim i posebno otvaranje za otkrivanje uroka kojim je moguće otkriti da li je na vas bačen urok, ako je – tko ga je bacio te kako ga ukloniti.

Cijena posebne analize za otkrivanje uroka je 13,27 € ili 100 kn za jednu osobu. Analizom je moguće otkriti da li je na vas bačen urok i ako je – tko ga je bacio. Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

Sve detalje o usluzi otkrivanja uroka možete vidjeti pod OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA

Tarot pitanja i odgovori

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum.

Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi.

Od vaših podataka za tumačenje su korisni Vaš datum, godina, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu svakako napišite i njene podatke, ako ih imate. Tarot se može kombinirati  s astrologijom, te se karte mogu tumačiti i uzimajući u obzir  horoskopske podatke osobe. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Napominjem da se kod takve analize radi o tarot analizi i otvaranju tarot karata, a ne o astrološkoj analizi, natalnoj karti ili sinastriji.

Vaša današnja posjeta ovoj stranici nije slučajnost, u životu nema slučajnosti. Sve se događa s razlogom. To je znak da je došlo vrijeme da konačno napredujete u životu i dobijete odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na [email protected] ili putem KONTAKT OBRASCA

Ugodan dan Vam želim !

Lena

Usluge i cijene tarot centra

JAVITE MI SE

tarot majstori , tarot, tarot centar, astrologija, ljubav