O meni

Tarot majstori

Tarot majstori – kako odabrati dobrog tarot majstora ?

tarot majstori, ljubavni tarot, tarot, astrologija, ljubav

Moje ime je Lena i ja sam tarot majstorica sa 17 godina iskustva. Na ovu stranicu niste došli slučajno jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom. Pozitivna promjena u vašem životu je moguća već danas, a za nju je potrebno neke stvari u vašem životu postaviti na svoje mjesto, razjasniti, a odgovori na pitanja koja vas muče su  izvrstan prvi korak prema pozitivnoj promjeni.

Tarot majstori – kako odabrati onoga tko vam odgovara ?

Tarotom se bavim jako dugo i mogu reći da odabrati dobrog tarot majstora danas nije lako. Nikada nije bio više onih tarot majstora koji radi vlastitog profita rade stvari koje nisu ni profesionalne ni moralne. Osobno vjerujem da tarot nikada ne smije biti  glavni i jedini posao za osobu koja se tarotom bavi odnosno da joj ne smije biti jedini izvor prihoda. Jedino tako osoba može ostati dovoljno profesionalna i neovisna i tako garantirati dobre rezultate svojim klijentima.

Tako ni meni tarot nije  glavni izvor prihoda i to mi omogućava  neovisnost i mogućnost da ne radim s klijentima koji imaju nerealne zahtjeve, koji zloupotrebljavaju tarot ili za koje smatram da im tarot i moje usluge jednostavno neće pomoći.

Tarot i tarot majstori

Dobri rezultati u radu tarot majstora dolaze kada se kombinira nekoliko tehnika i kada se pri tumačenju karata koriste i intuicija i vidovitost. Karte su samo niz simbola za nekoga tko ne koristi  moć predviđanja i proricanja.

Pravo kvalitetno tumačenje karata događa se na jednoj višoj razini. Karte su samo alat.

Kada otvaram tarot karte ili koristim neku drugu tehniku oni predstavljaju samo medije  i sredstva kroz koje će se izraziti moja sposobnost predviđanja. To je ono što čini dobrog tarot majstora.

Također, moje mišljenje je da morate osjetiti dobru energiju kod osobe kojoj se javljate da vam otvori karte, bez toga nema dobrih rezultata. Mora biti i određenog povjerenja, bez njega nema smisla raditi.

Određeni klijenti mi se znaju javiti sa zahtjevom da im otkrijem koje su im se karte otvorile ne bi li  ih oni tada dodatno tumačili sami što pokazuje da ne razumiju tarot baš najbolje.

Ja nemam običaj otkrivati i navoditi koje su se karte otvorile, moja otvaranja i rad su uvijek rezultat kombinacije mojih  sposobnosti proricanja i dubljih uvida, te nekoliko različitih tehnika pa samo navođenje karata koje su se otvorile ne bi imalo nikakvog smisla. Uvijek ohrabrujem klijente koji su na putu učenja tarota i otkrivanja vlastitih sposobnosti da sami otvaraju karte za sebe. To je sjajna prilika da nauče puno o sebi.

Dobri tarot majstori također imaju puno zadovoljnih klijenata iza sebe, a iskustva mojih stranih i domaćih klijenata možete naći pod  ISKUSTVA MOJIH KLIJENATA

Da li je tarot za vas ?

Ukoliko smatrate da je za vas došlo vrijeme da saznate neke odgovore, slobodno mi se javite i ja ću se potruditi pomoći vam.

Ukoliko ste spremni za tarot analizu nekog problema koji vas muči ili analizu nekog područja vašeg života ( ljubav, konkretna veza, posao, financije, zdravlje ) slobodno mi se obratite na mail tarothos@gmail.com da pogledamo što Vam se otvara i što vaše karte otkrivaju.

Javiti mi se možete i putem KONTAKT OBRASCA

Kako se radi u mom tarot centru ?

Analize se rade za svako područje života posebno jer se najbolji rezultati dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje. Područja života su npr. ljubav, posao, zdravlje, financije, a možemo karte otvoriti i za neko konkretno pitanje ili odnos.

Ja u svom tarot centru radim dvije osnovne analize – običnu tarot analizu i astro-tarot analizu.
Obična tarot analiza se se radi kod jednostavnijih situacija i ako imate jedno pitanje, a astro-tarot se radi ako imate više od jednog pitanja i za sve složenije situacije, za analize odnosa (ljubavnog, prijateljskog, poslovnog) i općenito za sve situacije koje zahtijevaju nešto dublji i detaljniji uvid.

Astro-tarot analiza se od obične razlikuje po tome da obuhvaća otvaranje tarot karata koje se dodatno detaljnije tumače s obzirom na horoskopske podatke osobe. Astro-tarot je posebno dobar za sva područja života i situacije u kojima su drugi ljudi bitan faktor ili imaju značajan utjecaj.

Ljubavni tarot

Za područje ljubavi uvijek preporučam astro-tarot jer je on izvrstan za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera i općenito osoba u nekom odnosu kao i za otkrivanje potencijala za nove veze i novu ljubav u životu.

Cijene u mom tarot centru

tarot centar cijene

Uroci, kletve i magija – kako otkriti uroke ?

Posebna analiza za otkrivanje uroka je analiza pomoću koje mogu otkriti da li je na vas bačen urok, tko ga je bacio i kako ukloniti urok. Cijena te posebne analize je 50 kn.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje vas zanima i konkretna pitanja koja imate. U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Analizu vam šaljem mailom nakon što uplata sjedne.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke.Tarot je povezan s astrologijom te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih. Minimum podataka za astro-tarot je horoskopski znak.

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Ugodan dan Vam želim !

Lena

Usluge i cijene tarot centra

JAVITE MI SE

tarot majstori , tarot, tarot centar, astrologija, ljubav