Tarot novac i financije – što vas čeka ?

Tarot karte Vam otkrivaju kakva Vas budućnost čeka u svemu vezano za novac, financije i imovinu

novac, financije, tarot za posao, tarot, ljubavni tarot, uroci

Novac, financije i tarot

Moje ime je Lena i ja sam tarot majstorica sa preko 20. godina iskustva. Na ovu stranicu niste došli slučajno jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom. Pozitivna promjena u vašem životu je moguća već danas, a za nju je potrebno neke stvari u vašem životu postaviti na svoje mjesto, razjasniti, a odgovori na pitanja koja vas muče su često izvrstan prvi korak prema pozitivnoj promjeni.

Tarot za novac i financije

Ukoliko Vas zanima što Vas čeka u budućnosti vezano za novac, da li Vam slijede gubitci ili dobitci, financijski problemi ili napredak, promjene ili izvanredni događaji  ili što će biti s vašom imovinom tarot karte su dobar odabir za Vas. Odgovore možete dobiti već danas !

Ukoliko ste spremni za tarot analizu nekog problema koji vas muči ili analizu nekog područja vašeg života ( ljubav, konkretna veza, posao, financije, zdravlje ) slobodno mi se obratite na mail [email protected] da pogledamo što Vam se otvara i što vaše karte otkrivaju.

Javiti mi se možete i putem KONTAKT OBRASCA

Cijene u mom tarot centru i kako ćete primiti svoju analizu

Analize se šalju mailom.
Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate.

Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.
Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 100 kn.

Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Područja po kojima se analize rade su : ljubav, posao, financije, zdravlje ili neko konkretno pitanje, odnos ili situacija koja vas zanima.

Posebna analiza se radi za odnos dvoje ljudi u nekom odnosu, npr. ljubavnom, prijateljskom ili poslovnom. Ona je izvrsna za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera i općenito osoba u nekom odnosu.

Cijena je 100 kn i odnosi se na odnos između dvije osobe.

Kada se uzmu dvije tarot analize za 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 50 kn.

Ja također radim i posebno otvaranje za otkrivanje uroka kojim je moguće otkriti da li je na vas bačen urok, ako je – tko ga je bacio te kako ga ukloniti.

Cijena posebne analize za otkrivanje uroka je 100 kn za jednu osobu. Analizom je moguće otkriti da li je na vas bačen urok i ako je – tko ga je bacio. Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum.

Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi.

Od vaših podataka za tumačenje su korisni Vaš datum, godina, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu svakako napišite i njene podatke, ako ih imate. Tarot se može kombinirati  s astrologijom, te se karte mogu tumačiti i uzimajući u obzir  horoskopske podatke osobe. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Napominjem da se kod takve analize radi o tarot analizi i otvaranju tarot karata, a ne o astrološkoj analizi, natalnoj karti ili sinastriji.

Ljubavni tarot – ljubav, ljubavne veze, brak, problemi i nedoumice vezane za ljubavna pitanja

Za područje ljubavi  tarot je izvrstan za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera i općenito osoba u nekom odnosu. Dobar je i za otkrivanje potencijala za nove veze i novu ljubav u životu.

Sve detalje o posebnom otvaranju za ljubav u vašem životu, novu ili staru i što vas sve čeka u budućnosti kliknite na  LJUBAVNI TAROT i saznati ćete sve detalje. Odgovore koji vas zanimaju možete dobiti već danas.

Kako otkriti uroke – uroci, kletve i magija

Posebna analiza za otkrivanje uroka je analiza pomoću koje mogu otkriti da li je na vas bačen urok, tko ga je bacio i kako ukloniti urok. Cijena te posebne analize je 100 kn.

Detalje o usluzi otkrivanja uroka pročitajte pod  OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na [email protected] ili putem KONTAKT OBRASCA

Ugodan dan Vam želim !

Lena

Usluge i cijene tarot centra

JAVITE MI SE

tarot majstori, ljubavni tarot, tarot, astrologija, ljubav