Astro tarot konkretno pitanje –  odgovori putem tarota

novac, financije, tarot za posao, tarot, ljubavni tarot, uroci, tarot konkretno pitanje

Sudski sporovi, konkretna pitanja, problemi, ishodi situacija…

Dosta vam je čekanja i neizvjesnosti  ? Želite konkretne odgovore ?

Tarot karte i odgovori na pitanja će vam otkriti  što vas čeka u konkretnom sudskom sporu, nekom odnosu, situaciji, kakva je priroda ili ishod nekog konkretnog problema i sve ostalo što vas zanima.

Otvoriti ću za vas karte i otkriti što one pokazuju. Nema smisla više čekati jer čekanje ne donosi ništa, a vrijeme samo ide. Čekanjem nećete riješiti vaše probleme ili ukloniti neizvjesnost. Ako niste zadovoljni, vrijeme je za promjene i za odgovore.

Tarot savjetovanje i tarot odgovori na konkretna pitanja su  prvi korak prema pomaku na bolje u vašem životu. Promjene na bolje uvijek počinju prvim korakom. Vaša posjeta mojoj stranici danas nije slučajnost, s razlogom ste ovdje – vaš prvi korak prema poboljšanju vaše situacije i napretku je da mi se javite već danas. Sve ćemo riješiti, svaki problem ima rješenje – krenite već danas, saznajte odgovore, pa će već sutra  biti bolje.

Tarot karte nam pokazuju ono najbitnije – tarot odgovori na pitanja

Osim obične TAROT ANALIZE   radim i posebnu ASTRO-TAROT ANALIZU   koja obuhvaća otvaranje tarot karata koje se tada dodatno detaljnije tumače s obzirom na horoskopske podatke osobe. Astro-tarot je posebno dobar za sva područja života i situacije u kojima su drugi ljudi bitan faktor ili imaju značajan utjecaj.

Cijena ASTRO – TAROT analize je 50kn po području života.

Vaša današnja posjeta ovoj stranici nije slučajnost, u životu nema slučajnosti. Sve se događa s razlogom. To je znak da je došlo vrijeme da konačno napredujete u životu i dobijete odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Ukoliko ste spremni za  analizu nekog problema koji vas muči ili analizu nekog područja vašeg života ( ljubav, konkretna veza, posao, financije, zdravlje…. ) slobodno mi se obratite na mail tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA da pogledamo što Vam se otvara i što vaše karte otkrivaju.

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Ugodan dan Vam želim !

Lena

Usluge i cijene tarot centra

JAVITE MI SE

tarot centar cijene, tarot, ljubav, posao, zdravlje, konkretno pitanje

tarot majstori, ljubavni tarot, tarot, astrologija, ljubav, konkretno pitanje