Tarot konkretno pitanje –  odgovori putem tarota

novac, financije, tarot za posao, tarot, ljubavni tarot, uroci, tarot konkretno pitanje

Sudski sporovi, konkretna pitanja, problemi, ishodi situacija…

Dosta vam je čekanja i neizvjesnosti  ? Želite konkretne odgovore ?

Tarot karte će vam otkriti  što vas čeka u konkretnom sudskom sporu, nekom odnosu, situaciji, kakva je priroda ili ishod nekog konkretnog problema i sve ostalo što vas zanima.

Otvoriti ću za vas karte i otkriti što one pokazuju. Nema smisla više čekati jer čekanje ne donosi ništa, a vrijeme samo ide. Čekanjem nećete riješiti vaše probleme ili ukloniti neizvjesnost. Ako niste zadovoljni, vrijeme je za promjene i za odgovore.

Tarot savjetovanje i tarot odgovori na konkretna pitanja su  prvi korak prema pomaku na bolje u vašem životu. Promjene na bolje uvijek počinju prvim korakom. Vaša posjeta mojoj stranici danas nije slučajnost, s razlogom ste ovdje – vaš prvi korak prema poboljšanju vaše situacije i napretku je da mi se javite već danas. Sve ćemo riješiti, svaki problem ima rješenje – krenite već danas, saznajte odgovore, pa će već sutra  biti bolje.

Cijene u mom tarot centru i kako ćete primiti svoju analizu

Analize se šalju mailom.
Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate.

Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.
Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 100 kn.

Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Područja po kojima se analize rade su : ljubav, posao, financije, zdravlje ili neko konkretno pitanje, odnos ili situacija koja vas zanima.

Posebna analiza se radi za odnos dvoje ljudi u nekom odnosu, npr. ljubavnom, prijateljskom ili poslovnom. Ona je izvrsna za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera i općenito osoba u nekom odnosu.

Cijena je 100 kn i odnosi se na odnos između dvije osobe.

Kada se uzmu dvije tarot analize za 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 50 kn.

Ja također radim i posebno otvaranje za otkrivanje uroka kojim je moguće otkriti da li je na vas bačen urok, ako je – tko ga je bacio te kako ga ukloniti.

Cijena posebne analize za otkrivanje uroka je 100 kn za jednu osobu. Analizom je moguće otkriti da li je na vas bačen urok i ako je – tko ga je bacio. Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

Tarot pitanja i odgovori

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum.

Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi.

Od vaših podataka za tumačenje su korisni Vaš datum, godina, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu svakako napišite i njene podatke, ako ih imate. Tarot se može kombinirati  s astrologijom, te se karte mogu tumačiti i uzimajući u obzir  horoskopske podatke osobe. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Napominjem da se kod takve analize radi o tarot analizi i otvaranju tarot karata, a ne o astrološkoj analizi, natalnoj karti ili sinastriji.

Vaša današnja posjeta ovoj stranici nije slučajnost, u životu nema slučajnosti. Sve se događa s razlogom. To je znak da je došlo vrijeme da konačno napredujete u životu i dobijete odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na [email protected] ili putem KONTAKT OBRASCA

Ugodan dan Vam želim !

Lena

Usluge i cijene tarot centra

JAVITE MI SE

 

tarot majstori, ljubavni tarot, tarot, astrologija, ljubav, konkretno pitanje