Iskustva mojih klijenata

Neke od ocjena mojih domaćih tarot klijenata:

“Stvarno je tako kako je.Savrseno skinuta situacija!!:-);-).”

“Svaka cast na analizi.Skidam kapu do poda!!Sve je tocno od rijeci do rijeci.:-);-).”

“Hvala Lena ma odgovoru.Moram vam reći da vas smatra pravim Tarot stručnjakom :)”

“Hvala na odgovoru….dala ste mi puno jasniju sliku svega odnosno rekla ono sto zapravo nisam znala…”

“Svaka cast na brzini i ugodnoj suradnji.”

“Hvala vam na strpljivosti,znam da sam vas zagnjavila sa potpitanjima,ali toliko mi je toga nejasnog :)”

“Lena,uvijek mi razjasnite situaciju kad mi je zbrka u glavi.Hvala od srca !”

“Brzo i jasno,svaka čast.Definitivno se čujemo uskoro opet.””Jedina si mi rekla neke stvari koje drugi nisu,hvala!”

STRANI KLIJENTI iz mog Etsy shopa:

tarot shop, tarot centar, tarot karte

 

Iskustva klijenata iz mog internacionalnog Etsy shopa :

“She was right once again. Very fast response. Thank you! ”

“Right on target.”

“She is amazing. I don’t know how she does it. Her accuracy rate on things that can be measured is 100 percent for me. Other readings that are more for guidance are always on target. HIGHLY recommend.”

“Repeat customer. VERY VERY impressed.”

“So fantastic and a lovely lady to speak with. Really enjoyed her reading and advice.”

“I cannot stress enough the amount of information Lena gives you. I was a pain asking multiple questions after the fact and Lena did not get upset and calmly explained everything to me. Lena didn’t have the best news to report and she has been dead on with her reading. I’m sure it is not easy reporting anything bad but she has a way about her and does it in the most caring way. ”

“Lena is professional, authentic, and a very helpful woman. Without a doubt my talisman is helping me. I will not go to anyone else for help. Before I went to Lena I came across someone else who could not get a reading on me? A lesson learned. Thank you very much. Stephanie”

“Lena was so responsive and went above and beyond to help. Not only did she give me an answer she explained what was going on and steps to take to help myself. I wanted to say thank you very much for your help. I will only go to her for help from now on.”

“I am a repeat customer and must say that I find Lena’s readings the most accurate! Very quick and always happy to clarify thank you so much I am sure I will be back for more:)”

“Perfect size to fit in your pocket! Stays with me always. She is the real deal, always has the answers I need! She is a blessing! Thank you so very much!”

“Another great reading! Very nice and thorough with answering questions.”

“I have wanted this one week of dreams analyzed for over a year and wow was she spot on. I had my own thoughts on it but to have someone with no real background on it tell me what it meant was eye opening. Highly recommend this one as well!!”

“First class reading ,i am a returning customer and will continue to be one Lena is spot on and genuine thank you again one very grateful customer”

“She was spot on! It was a real eye opener! Thanks again.”

“Thanks again, Lena! You are always such a comfort and help.”

“Always helpful and quick! guidance and insight. Thank you!”

“Great reading. Really detailed. The service is brilliant. Lena is lovely to work with :)”

“Very fast and very kind and caring. Lovely person. Readings resonated. THANKS”

“Very quickly done with much care and kindness. Thank you.”

“Fast, accurate and great price. Thank you.”

“Thank you, this reading was hugely helpful! ”

“Thank you, i am a repeat customer, your guidance/intuition is appreciated!”

“Thank you, i enjoyed my reading ”

“Reading was detailed and provided guidance, thank you!”

SVI KOMENTARI I POVRATNE INFORMACIJE KLIJENATA SU OBJAVLJENE SA NJIHOVOM DOZVOLOM

Na ovu stranicu niste došli slučajno jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom. Pozitivna promjena u vašem životu je moguća već danas, a za nju je potrebno neke stvari u vašem životu postaviti na svoje mjesto, razjasniti, a odgovori na pitanja koja vas muče su često izvrstan prvi korak prema pozitivnoj promjeni.

Ako trebate konkretne odgovore na svoja pitanja, analizu ljubavne veze ili želite otkriti što vas čeka na području posla, zdravlja, financija ili vezano za neki konkretan problem javite mi se. Ja sam tu da otvorim karte za vas.

Kako naručiti analizu u mom tarot centru i kako ćete primiti svoju analizu

Analize se šalju mailom.
Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate.

Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.
Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn.

Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Područja po kojima se analize rade su : ljubav, posao, financije, zdravlje ili neko konkretno pitanje, odnos ili situacija koja vas zanima.

Posebna analiza se radi za odnos dvoje ljudi u nekom odnosu, npr. ljubavnom, prijateljskom ili poslovnom. Ona je izvrsna za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera i općenito osoba u nekom odnosu.

Cijena je 13,27 € ili 100 kn i odnosi se na odnos između dvije osobe.

Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Ja također radim i posebno otvaranje za otkrivanje uroka kojim je moguće otkriti da li je na vas bačen urok, ako je – tko ga je bacio te kako ga ukloniti.

Cijena posebne analize za otkrivanje uroka je 13,27 € ili 100 kn za jednu osobu. Analizom je moguće otkriti da li je na vas bačen urok i ako je – tko ga je bacio. Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

Sve detalje o usluzi otkrivanja uroka možete vidjeti pod OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA

Tarot pitanja i odgovori

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum.

Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi.

Od vaših podataka za tumačenje su korisni Vaš datum, godina, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu svakako napišite i njene podatke, ako ih imate. Tarot se može kombinirati  s astrologijom, te se karte mogu tumačiti i uzimajući u obzir  horoskopske podatke osobe. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Napominjem da se kod takve analize radi o tarot analizi i otvaranju tarot karata, a ne o astrološkoj analizi, natalnoj karti ili sinastriji.

Vaša današnja posjeta ovoj stranici nije slučajnost, u životu nema slučajnosti. Sve se događa s razlogom. To je znak da je došlo vrijeme da konačno napredujete u životu i dobijete odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na [email protected] ili putem KONTAKT OBRASCA

Lena

Usluge i cijene tarot centra

JAVITE MI SE