Tarot i zdravlje

Kako nam tarot može pomoći kod zdravlja, mršavljenja, poboljšanja energije i neravnoteža u organizmu

zdravlje, mršavljenje, dijeta, zdravstveni problemi, zdravi život, ljepota i zdravlje, zdrava prehrana, tarot zdravlje

Moje ime je Lena i ja sam tarot majstorica sa preko 20. godina iskustva. Na ovu stranicu niste došli slučajno jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom.

Pozitivna promjena u vašem životu je moguća već danas, a za nju je potrebno neke stvari u vašem životu postaviti na svoje mjesto, razjasniti, a odgovori na pitanja koja vas muče su često izvrstan prvi korak prema pozitivnoj promjeni.

Tarot i zdravlje

Zdravlje je bitan faktor u našem životu. Mršavljenje, dijete, zdravstveni problemi, ovisnosti, tegobe i neravnoteže svih vrsta često imaju svoj korijen u dubljim razinama našeg bića. Tarot karte nam stoga mogu biti velika pomoć pri otkrivanju što nam je činiti i kojim putem krenuti.

No, tarot karte nisu svemoguće i ne mogu zamijeniti dijagnostiku, medicinu i posjet liječniku. Važno je napomenuti da za neke teme i pitanja vezano za zdravlje nema smisla otvarati  tarot karte jer ćete puno bolji rezultat dobiti ako posjetite svog liječnika i  napravite konkretne medicinske pretrage. Tarot karte nisu tu da zamjene medicinsku dijagnostiku ili liječnika. Ono što tarot karte mogu napraviti na području zdravlja je dati dobar prikaz stanja vaše energije i mogu vam savjetovati na što da obratite pažnju vezano za vaše zdravlje.

Danas je dobar dan za promjene na bolje u vašem životu i vrijeme je da se riješite problema sa zdravljem, nezadovoljstvom, umorom i brojnim tegobama. U moj centar nitko ne dolazi slučajno, pa tako ni vi danas niste  na ovim stranicama slučajno. Podsvijesno vjerojatno osjećate da je vrijeme za promjenu i trebate usmjerenje i odgovore.

A upravo to vam tarot karte mogu ponuditi.

Kako naručiti analizu u mom tarot centru i kako ćete primiti svoju analizu

Analize se šalju mailom.
Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate.

Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.
Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn.

Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Područja po kojima se analize rade su : ljubav, posao, financije, zdravlje ili neko konkretno pitanje, odnos ili situacija koja vas zanima.

Posebna analiza se radi za odnos dvoje ljudi u nekom odnosu, npr. ljubavnom, prijateljskom ili poslovnom. Ona je izvrsna za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera i općenito osoba u nekom odnosu.

Cijena je 13,27 € ili 100 kn i odnosi se na odnos između dvije osobe.

Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Ja također radim i posebno otvaranje za otkrivanje uroka kojim je moguće otkriti da li je na vas bačen urok, ako je – tko ga je bacio te kako ga ukloniti.

Cijena posebne analize za otkrivanje uroka je 13,27 € ili 100 kn za jednu osobu. Analizom je moguće otkriti da li je na vas bačen urok i ako je – tko ga je bacio. Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

Sve detalje o usluzi otkrivanja uroka možete vidjeti pod OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA

Tarot pitanja i odgovori

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum.

Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi.

Od vaših podataka za tumačenje su korisni Vaš datum, godina, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu svakako napišite i njene podatke, ako ih imate. Tarot se može kombinirati  s astrologijom, te se karte mogu tumačiti i uzimajući u obzir  horoskopske podatke osobe. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Napominjem da se kod takve analize radi o tarot analizi i otvaranju tarot karata, a ne o astrološkoj analizi, natalnoj karti ili sinastriji.

Vaša današnja posjeta ovoj stranici nije slučajnost, u životu nema slučajnosti. Sve se događa s razlogom. To je znak da je došlo vrijeme da konačno napredujete u životu i dobijete odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na [email protected] ili putem KONTAKT OBRASCA

Ugodan dan Vam želim !

Lena

Usluge i cijene tarot centra

JAVITE MI SE

zdravlje, mršavljenje, dijeta, zdravstveni problemi, zdravi život, ljepota i zdravlje, zdrava prehrana, tarot zdravlje