Talisman za posao

talismani i amajlije, tarot, tarozt centar, astrologija tarot, uroci, energetski nakit, ljubavni tarot, tarot karte

Što su to talismani i amajlije i kako nam mogu pomoći da poboljšamo energiju u vlastitom životu ?

Talismani i amajlije ili srećonoše su predmeti ispunjeni energijom koji nas energetski štite i pomažu pri stvaranju sretnih okolnosti za ostvarivanje naših ciljeva.
Izrađuju se posebno za pojedina područja života – ljubav, posao, financije, zdravlje, zaštitu energije i zaštitu od uroka ili za određenu konkretnu želju i cilj.

Kako se izrađuju talismani i amajlije ?

Talisman i amajlija su uvijek unikatni i izrađeni individualno za svaku osobu. Ja ih osobno izrađujem prema željama klijenata i nakon konzultacije sa tarot kartama. Nakon što mi napišete svoj datum, godinu rođenja i svoju želju (ili samo područje na kojem želite postići djelovanje) ja otvaram tarot karte i prema rezultatima onoga što karte pokazuju izrađujem talisman posebno za vas i vašu želju.

Kako funkcioniraju talismani i amajlije ?

Moji talismani su programirani i izrađeni individualno za svaku osobu i njezinu želju. U formi su male vrećice od tkanine i punjeni posebnim sastojcima poput poludragog kamenja i prirodnih tvari koje imaju posebna svojstva i energiju koja se može usmjeriti na kvalitetan način.

Talisman za posao

Poseban talisman za posao je napravljen tako da  pomaže pokrenuti energiju na području posla, usmjerava pozitivnu energiju u smjeru koji želimo, privlači u naš život energiju koja je potrebna za ostvarenje našeg cilja i olakšava nam konkretne poteze i korake koje poduzimamo.

Talisman za posao pokreće energiju i uklanja blokade.  Svojom energijom omogućava da nas  sve što poduzimamo  približava našem cilju.

Energija je u vama i svuda oko vas – samo ju treba usmjeriti, energija talismana služi upravo tome.

Novi posao, promjena posla na bolje, nalaženje posla, pokretanje vlastitog posla…za sve to je potrebna prava energija i u nama i oko nas, a energija mora biti i pravilno usmjerena da bi bilo rezultata. Talisman pomaže usmjeriti vašu energiju.

Talismani i amajlije – kako naručiti ?

Cijena jednog talismana je 100 kn + poštarina (25 kn ako plaćate poštaru kada pošiljka stigne (pouzećem), a 15 kn ako uplaćujete direktno na račun). Nakon narudžbe vaš talisman stiže poštom za 2-3 dana. Po vašoj želji može biti poslan i na vama najbliži kiosk Tiska, u skladu sa cjenikom Tiska.

Talismani se uvijek šalju kao preporučena pošiljka u običnoj koverti ili kao manji tanki paketić bez ikakvih oznaka radi diskrecije. Sa talismanom dobivate i upute kako ga koristiti i održavati. Svaki talisman je unikat i po boji i po sastavu.

Ponekad nam je jednostavno potrebna pomoć da energije u našem životu dobro i pravilno usmjerimo. Talisman je izvrsno rješenje !
Javite mi se na tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i  talisman za vas može biti izrađen već danas.

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Ugodan dan Vam želim !

Lena

tarot centar cijene, tarot, ljubav, posao, zdravlje, konkretno pitanje, tarot ljubav, tarot karte, tarot centar, astro tarot, uroci

tarot, talismani, talisman za posao, energetski nakit, uroci, zaštita uroci, asrologija, horoskop