Ljubavni tarot i astro tarot– ljubav, ljubavne veze, brak, problemi i nedoumice vezane za ljubavna pitanja

ljubavni tarot, ljubav, brak i veze

Sve o ljubavnom tarotu, braku i ljubavnim vezama, zaljubljenosti – kako nam tarot karte mogu pomoći ?

Ljubavni tarot  i tarot karte često koristimo da bi dobili odgovore na  području braka i veza, zaljubljenosti, sudbinske povezanosti, ljubavnih veza, razvoda braka, ljubavi i sreće.

Iskusni tarot majstori  pomoću ljubavnog tarota i karata mogu ponuditi savjet koji Vam u određenom trenutku života treba  kao i usmjerenje i skretanje pozornosti na ono što možda ne vidimo, a za naš je život i sreću iznimno bitno. Upravo u tome se i krije  prava vrijednost tarota.

Ljubavni tarot nam može otkriti što nas čeka na ljubavnom planu ako smo sami, može nam ponuditi savjet, odgovor  da li neka veza ili brak imaju smisao i budućnost, a može analizirati i neku problematičnu situaciju u kojoj se nalazimo i otkriti nam uzrok problema i rješenje.

Da bi imali koristi od tarota i maksimalno iskoristili  pomoć tarot karata moramo i sami biti spremni za promjenu, za prihvaćanje  odgovornosti za vlastiti život, priznavanje grešaka koje smo učinili kao i općenito imati određenu razinu zrelosti kao osobe. A moramo biti spremni i za istinu.

Jer tarot karte nam neće dati odgovor kako fizički izgleda i čim se bavi naš  budući partner, gdje živi i kako se zove. On ide dublje od toga i bavi se  samom  biti nekog odnosa i njegovim potencijalom.

Brak i veze

Brak i veze, sreća na ljubavnom području ali i problemi u odnosima koji se javljaju nam često utječu na cijeli život pa je stoga dosta bitno imati čistu situaciju na području ljubavi i znati na čemu smo, ne ulagati energiju i  vrijeme u odnose s krivim osobama  i u krivom smjeru, biti okrenuti  budućnosti i novim, boljim iskustvima i prilikama više nego odnosima koji ne funkcioniraju.

Ulagati vrijeme i emocije u odnos koji ne  funkcionira je kao stajati pred zatvorenim vratima koja se nikada ne otvaraju, a mi  uzaludno čekamo kada će se dogoditi pomak i promjena. I tako godinama.

Ako se tako osjećate onda je definitivno pravo vrijeme za jedan ljubavni tarot !

Budućnost u ljubavi – hoće li veza ili odnos napredovati, završiti se ili u vaš život uskoro ulazi nova osoba ?

Dosta vam je čekanja i neizvjesnosti u nekom odnosu ? Želite znati da li je možda nova ljubav negdje blizu ? Imaju li vaša veza ili brak budućnost ? Kakvo je vaše slaganje na emotivnom planu s drugom osobom i kakve su vam šanse u budućnosti ? Što je s vašim nedovršenim odnosima iz prošlosti ? Kakva je sudbina konkretnog odnosa ?

Otvoriti ću za vas karte i otkriti što one pokazuju. Nema smisla više čekati jer čekanje ne donosi ništa, a vrijeme samo ide. Ako niste zadovoljni, vrijeme je za promjene i za odgovore.

Tarot savjetovanje je često prvi korak prema pomaku na bolje u našem životu. Promjene na bolje uvijek počinju prvim korakom.

Ljubavni tarot – tarot karte nam pokazuju ono najbitnije

Ja osim obične tarot analize radim i posebnu ASTRO – TAROT ANALIZU koja obuhvaća otvaranje tarot karata koje se tada dodatno detaljnije tumače s obzirom na horoskopske podatke osobe. Astro-tarot je posebno dobar za sva područja života i situacije u kojima su drugi ljudi bitan faktor ili imaju značajan utjecaj.

Za područje ljubavi uvijek preporučam astro-tarot jer je on izvrstan za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera i općenito osoba u nekom odnosu kao i za otkrivanje potencijala za nove veze i odnose u životu. Cijena ASTRO – TAROT analize je 50kn po području života.

Vaša današnja posjeta ovoj stranici nije slučajnost, u životu nema slučajnosti. Sve se događa s razlogom. To je znak da je došlo vrijeme da konačno napredujete u životu i dobijete odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Ukoliko ste spremni za  analizu nekog problema koji vas muči ili analizu nekog područja vašeg života ( ljubav, konkretna veza, posao, financije, zdravlje…. ) slobodno mi se obratite na mail tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA da pogledamo što Vam se otvara i što vaše karte otkrivaju.

tarot centar cijene

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Lena

Usluge i cijene tarot centra

JAVITE MI SE

tarot majstori, ljubavni tarot, tarot, astrologija, ljubav

ljubavni tarot, tarot, astrologija, ljubav