Ljubavni tarot i astro tarot– ljubav, ljubavne veze, brak, problemi i nedoumice vezane za ljubavna pitanja

ljubavni tarot, ljubav, brak i veze

Sve o ljubavnom tarotu, braku i ljubavnim vezama, zaljubljenosti – kako nam tarot karte mogu pomoći ?

Ljubavni tarot nam može otkriti što nas čeka na ljubavnom planu ako smo sami, može nam ponuditi savjet, odgovor da li neka veza ili brak imaju smisao i budućnost, a može analizirati i neku problematičnu situaciju u kojoj se nalazimo i otkriti nam uzrok problema i rješenje.

Želite znati kako će napredovati odnos s osobom koja vas zanima, da li vam slijedi ulazak u vezu ili problemi ?

Ili što će biti s odnosom i vezom u kojoj se nalazite, što druga osoba misli i želi, kako on ili ona gledaju na vaš odnos ?

Ima li smisla čekati i truditi se oko nekog odnosa ?

Ulagati vrijeme i emocije u odnos koji ne  funkcionira je kao stajati pred zatvorenim vratima koja se nikada ne otvaraju, a mi  uzaludno čekamo kada će se dogoditi pomak i promjena. I tako godinama.

Želite li saznati istinu ?

Budućnost u ljubavi – hoće li veza ili odnos napredovati, završiti se ili u vaš život uskoro ulazi nova osoba ?

Dosta vam je čekanja i neizvjesnosti u nekom odnosu ? Želite znati da li je možda nova ljubav negdje blizu ? Imaju li vaša veza ili brak budućnost ? Kakvo je vaše slaganje na emotivnom planu s drugom osobom i kakve su vam šanse u budućnosti ? Što je s vašim nedovršenim odnosima iz prošlosti ? Kakva je sudbina konkretnog odnosa ?

Otvoriti ću za vas karte i otkriti što one pokazuju. Nema smisla više čekati jer čekanje ne donosi ništa, a vrijeme samo ide. Ako niste zadovoljni, vrijeme je za promjene i za odgovore.

Tarot savjetovanje je često prvi korak prema pomaku na bolje u našem životu. Promjene na bolje uvijek počinju prvim korakom.

Ljubavni tarot – tarot karte nam pokazuju ono najbitnije

Vaša današnja posjeta ovoj stranici nije slučajnost, u životu nema slučajnosti. Sve se događa s razlogom. To je znak da je došlo vrijeme da konačno napredujete u životu i dobijete odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.
Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate.

Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.
Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn.

Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Područja po kojima se analize rade su : ljubav, posao, financije, zdravlje ili neko konkretno pitanje, odnos ili situacija koja vas zanima.

Posebna analiza se radi za odnos dvoje ljudi u nekom odnosu, npr. ljubavnom, prijateljskom ili poslovnom. Ona je izvrsna za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera i općenito osoba u nekom odnosu.

Cijena je 13,27 € ili 100 kn i odnosi se na odnos između dvije osobe.

Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Ja također radim i posebno otvaranje za otkrivanje uroka kojim je moguće otkriti da li je na vas bačen urok, ako je – tko ga je bacio te kako ga ukloniti.

Cijena posebne analize za otkrivanje uroka je 13,27 € ili 100 kn za jednu osobu. Analizom je moguće otkriti da li je na vas bačen urok i ako je – tko ga je bacio. Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum.

Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi.

Od vaših podataka za tumačenje su korisni Vaš datum, godina, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu svakako napišite i njene podatke, ako ih imate. Tarot se može kombinirati  s astrologijom, te se karte mogu tumačiti i uzimajući u obzir  horoskopske podatke osobe. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Napominjem da se kod takve analize radi o tarot analizi i otvaranju tarot karata, a ne o astrološkoj analizi, natalnoj karti ili sinastriji.

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na [email protected] ili putem KONTAKT OBRASCA .

Lena

Usluge i cijene tarot centra

JAVITE MI SE

tarot majstori, ljubavni tarot, tarot, astrologija, ljubav

ljubavni tarot, tarot, astrologija, ljubav