Pravne napomene

Pravne napomene vezane za rad tarot centra

Tarot centar savjetovanje i usluge

Informacije, proizvodi i usluge dostupni na ovoj stranici ponuđeni su i kupuju se u svrhu zabave, te nisu zamjena za profesionalnu pomoć liječnika ili drugih stručnjaka kao ni zamjena za medicinske postupke, dijagnostiku ili liječenje.

S obzirom da svako ljudsko biće svojim postupcima i odlukama utječe na vlastiti život i svijet oko sebe, proizvodi ili usluge kupljene preko ove stranice ne garantiraju ishode i rezultate.

Tarot centar savjetovanje – naručivanje i kupovina usluga i proizvoda u tarot centru

Naručivanjem bilo koje usluge i proizvoda potvrđujete da ste stariji od 18 godina i da imate potpunu poslovnu sposobnost.

Svi pisani materijali i fotografije na ovoj stranici moje su autorsko djelo i kao takvi su zaštićeni autorskim pravima i nije ih dozvoljeno objavljivati bez dozvole.

Zaštita vaših podataka i privatnosti u tarot centru

Sadržaj komunikacije između klijenta i mene je u potpunosti tajan i može biti otkriven trećim osobama isključivo u slučaju kršenja zakona i drugih propisa RH.

Tajnost komunikacije vrijedi podjednako i za klijente što znači da sadržaj komunikacije nije dozvoljeno objavljivati javno niti dijeliti s drugim osobama.

Upiti na tarothos@gmail.com

Tarot centar savjetovanje – tarot, ljubavni tarot,
energetski nakit, talismani, otkrivanje uroka

Kako Vam tarot i ponuda tarot centra mogu pomoći na područjima ljubavi, financija, posla, zdravlja, konkretnih problema i pitanja…

Moje ime je Lena i ja sam tarot majstorica sa 17  godina iskustva. Na ovu stranicu niste došli slučajno jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom. Pozitivna promjena u vašem životu je moguća već danas, a za nju je potrebno neke stvari u vašem životu postaviti na svoje mjesto, razjasniti, a odgovori na pitanja koja vas muče su često izvrstan prvi korak prema pozitivnoj promjeni.

Ukoliko ste spremni za tarot analizu nekog problema koji vas muči ili analizu nekog područja vašeg života ( ljubav, konkretna veza, posao, financije, zdravlje ) slobodno mi se obratite na mail tarothos@gmail.com da pogledamo što Vam se otvara i što vaše karte otkrivaju.

Javiti mi se možete i putem KONTAKT OBRASCA

Analize se rade za svako područje života posebno jer se najbolji rezultati dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje. Područja života su npr. ljubav, posao, zdravlje, financije, a možemo karte otvoriti i za neko konkretno pitanje ili odnos.

Ja u svom tarot centru radim dvije osnovne analize – običnu tarot analizu i astro-tarot analizu.

Obična tarot analiza se se radi kod jednostavnijih situacija i ako imate jedno pitanje, a astro-tarot se radi ako imate više od jednog pitanja i za sve složenije situacije, za analize odnosa (ljubavnog, prijateljskog, poslovnog) i općenito za sve situacije koje zahtijevaju nešto dublji i detaljniji uvid.

Astro-tarot analiza se od obične razlikuje po tome da obuhvaća otvaranje tarot karata koje se dodatno detaljnije tumače s obzirom na horoskopske podatke osobe. Astro-tarot je posebno dobar za sva područja života i situacije u kojima su drugi ljudi bitan faktor ili imaju značajan utjecaj.

Tarot centar savjetovanje – ljubavni tarot

Za područje ljubavi uvijek preporučam astro-tarot jer je on izvrstan za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera i općenito osoba u nekom odnosu kao i za otkrivanje potencijala za nove veze i novu ljubav u životu.

Cijene u mom tarot centru

tarot centar cijene, tarot, ljubav, posao, zdravlje, konkretno pitanje

Tarot centar savjetovanje – kako otkriti uroke ? Uroci, kletve i magija – da li su prisutni u vašem životu ?

Posebna analiza za otkrivanje uroka je analiza pomoću koje mogu otkriti da li je na vas bačen urok, tko ga je bacio i kako ukloniti urok. Cijena te posebne analize je 50 kn.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje vas zanima i konkretna pitanja koja imate.U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Analizu vam šaljem mailom nakon što uplata sjedne.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke.Tarot je povezan s astrologijom te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih. Minimum podataka za astro-tarot je horoskopski znak.

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Ugodan dan Vam želim !

Lena

Usluge i cijene tarot centra

JAVITE MI SE

tarot centar savjetovanje, tarot majstori, ljubavni tarot, tarot, astrologija, ljubav, tarot savjetnici

Tarot centar savjetovanje-ljubav,posao,financije, zdravlje, uroci, talismani, nakit