Pravne napomene

Pravne napomene vezane za rad tarot centra

Tarot centar savjetovanje i usluge

Informacije, proizvodi i usluge dostupni na ovoj stranici ponuđeni su i kupuju se u svrhu zabave, te nisu zamjena za profesionalnu pomoć liječnika ili drugih stručnjaka, kao ni zamjena za medicinske postupke, dijagnostiku ili liječenje.

S obzirom da svako ljudsko biće svojim postupcima i odlukama utječe na vlastiti život i svijet oko sebe, proizvodi ili usluge kupljene preko ove stranice ne garantiraju ishode i rezultate.

Tarot centar savjetovanje – naručivanje i kupovina usluga i proizvoda u tarot centru

Naručivanjem bilo koje usluge i proizvoda potvrđujete da imate minimalno 18. godina i da imate potpunu poslovnu sposobnost.

Svi pisani materijali i fotografije na ovoj stranici moje su autorsko djelo i kao takvi su zaštićeni autorskim pravima i nije ih dozvoljeno objavljivati bez dozvole.

Pravo na raskid ugovora i povrat novca

Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora bez navođenja razloga za to. Rok za raskid je 14. dana od dana sklapanja ugovora. Rok počinje teći kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, a koja nije prijevoznik, roba predana u posjed.

Način korištenja prava na jednostrani raskid ugovora

Kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora (14.dana nakon sklapanja ugovora) obavijestiti prodavatelja o svojoj želji da raskine ugovor.

Ukoliko želite vratiti robu i povrat novca, slobodno me putem kontakt obrasca ili na email adresu [email protected] obavijestite o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora. To možete učiniti jasnom i nedvosmislenom izjavom u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, kupac je dužan snositi troškove vraćanja robe u slučaju da koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora.

Kupac može odabrati koji god način povrata robe mu odgovara, no preporuča se vraćanje putem Hrvatske pošte i to obavezno preporučenom pošiljkom radi mogućnosti praćenja pošiljke i dokazivanja slanja.

Kupac je robu dužan vratiti najkasnije u roku od 14. dana nakon što je obavijestio prodavatelja da želi raskinuti ugovor i vratiti robu.
Povrat novca biti će izvršen najkasnije u roku od 14. dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.
Napominjem da povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

Da bi kupac primio povrat novca roba koja je vraćena mora biti u istom stanju u kakvom je i primljena od strane kupca, te ne smije imati oštećenja.

Ukoliko ste uplatili direktno na račun, novac će vam biti poslan na isti račun, a ako ste platili pouzećem povrat novca bit će izvršen na način koji odaberete i koji vam najviše odgovara.

Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Materijalni nedostaci proizvoda i vaša prava

Ako proizvod ima materijalni nedostatak ili se on pojavi u roku od šest mjeseci od kupnje potrošač ima pravo na reklamaciju.

Podnošenje pisanog prigovora

Kupac može podnijeti pisani prigovor putem kontakt obrasca ili direktno na email adresu [email protected]
Zakonski rok za odgovor na prigovor je 15. dana.

Zaštita vaših podataka i privatnosti u tarot centru

Sadržaj komunikacije između klijenta i mene je u potpunosti tajan i može biti otkriven trećim osobama isključivo u slučaju kršenja zakona i drugih propisa RH.

Tajnost komunikacije vrijedi podjednako i za klijente što znači da sadržaj komunikacije nije dozvoljeno objavljivati javno niti dijeliti s drugim osobama.

Upiti na [email protected]

 

Kolačići

Kolačićima osiguravamo pravilan rad, normalno otvaranje i korištenje stranice, prilagodbu sadržaja i oglasa, pružanje značajki za društvene mreže te anonimnu analizu prometa.
Svoju dobrovoljnu suglasnost možete u svakom trenutku povući ili promijeniti.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pomogli u učinkovitoj navigaciji i omogućavanju određenih funkcija stranice.

Kolačići koji su kategorizirani kao “Nužni” pohranjuju se u vašem pregledniku jer su bitni za omogućavanje osnovnih funkcija stranice.

Također koristimo kolačiće trećih strana koji nam pomažu analizirati kako koristite ovo web mjesto, pohranjujemo vaše postavke i pružamo sadržaj i oglase koji su vam relevantni. Ovi će kolačići biti pohranjeni u vašem pregledniku samo uz vaš prethodni pristanak.
Možete omogućiti ili onemogućiti neke ili sve ove kolačiće, ali onemogućavanje nekih od njih može utjecati na vaše iskustvo pregledavanja.

Analitički kolačići pružaju podatke o tome kako se posjetitelji koriste stranicom, informacije o broju posjetitelja, izvorima prometa na stranici i slično.

Izvedbeni kolačići daju podatke o učinkovitosti stranice i o tome kako što bolje prilagoditi stranicu korisnicima.

Reklamni kolačići mogu biti postavljeni od strane naših partnera u oglašavanju. Omogućavaju posjetiteljima prikazivanje prilagođenih oglasa i analiziraju učinkovitost oglašavanja.

Tarot centar savjetovanje – tarot, ljubavni tarot,
energetski nakit, talismani, otkrivanje uroka

Kako Vam tarot i ponuda tarot centra mogu pomoći na područjima ljubavi, financija, posla, zdravlja, konkretnih problema i pitanja…

Moje ime je Lena i ja sam tarot majstorica sa preko 20. godina iskustva. Na ovu stranicu niste došli slučajno jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom. Pozitivna promjena u vašem životu je moguća već danas, a za nju je potrebno neke stvari u vašem životu postaviti na svoje mjesto, razjasniti, a odgovori na pitanja koja vas muče su često izvrstan prvi korak prema pozitivnoj promjeni.

Kako naručiti analizu u mom tarot centru i kako ćete primiti svoju analizu

Analize se šalju mailom.
Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate.

Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.
Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn.

Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Područja po kojima se analize rade su : ljubav, posao, financije, zdravlje ili neko konkretno pitanje, odnos ili situacija koja vas zanima.

Posebna analiza se radi za odnos dvoje ljudi u nekom odnosu, npr. ljubavnom, prijateljskom ili poslovnom. Ona je izvrsna za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera i općenito osoba u nekom odnosu.

Cijena je 13,27 € ili 100 kn i odnosi se na odnos između dvije osobe.

Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Ja također radim i posebno otvaranje za otkrivanje uroka kojim je moguće otkriti da li je na vas bačen urok, ako je – tko ga je bacio te kako ga ukloniti.

Cijena posebne analize za otkrivanje uroka je 13,27 € ili 100 kn za jednu osobu. Analizom je moguće otkriti da li je na vas bačen urok i ako je – tko ga je bacio. Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

Sve detalje o usluzi otkrivanja uroka možete vidjeti pod OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA

Tarot pitanja i odgovori

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum.

Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi.

Od vaših podataka za tumačenje su korisni Vaš datum, godina, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu svakako napišite i njene podatke, ako ih imate. Tarot se može kombinirati  s astrologijom, te se karte mogu tumačiti i uzimajući u obzir  horoskopske podatke osobe. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Napominjem da se kod takve analize radi o tarot analizi i otvaranju tarot karata, a ne o astrološkoj analizi, natalnoj karti ili sinastriji.

Vaša današnja posjeta ovoj stranici nije slučajnost, u životu nema slučajnosti. Sve se događa s razlogom. To je znak da je došlo vrijeme da konačno napredujete u životu i dobijete odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na [email protected] ili putem KONTAKT OBRASCA

Ugodan dan Vam želim !

Lena

Usluge i cijene tarot centra

JAVITE MI SE

tarot centar savjetovanje, tarot majstori, ljubavni tarot, tarot, astrologija, ljubav, tarot savjetnici

Tarot centar savjetovanje-ljubav,posao,financije, zdravlje, uroci, talismani, nakit