Analiza sna

Sanjarica i tumačenje snova – što vaši snovi znače ?

sanjarica, tumačenje snova, astrologija, tarot, snovi, tarot centar

Sanjarica i tumačenje snova – tarot analiza vašeg sna

Sanjali ste novac, mačku, vjenčanje, krv, zmiju ili trudnoću ili ste u snu proživjeli iskustvo proganjanja, letenja ili padanja i drugo se jutro pitali što vaš san znači i najavljuje ?

Tarot karte vam mogu ponuditi odgovore.

Sanjarica pri  tumačenju snova

Sanjarica je zbirka najčešće sanjanih pojmova i simbola koja nam najčešće pomaže pri tumačenju snova koje smo sanjali, no često nas tumačenje sna pomoću sanjarice zna ostaviti zbunjenima  jer je teško povezati pojmove u smisleno značenje i dobiti odgovore ili pojmovi u raznim sanjaricama imaju potpuno različito značenje.

Tarot i tumačenje snova

Tarot karte nam mogu ponuditi  dublje tumačenje i uvid u značenje našeg sna putem povezivanja simbola koje smo sanjali i simbola u tarot kartama. Putem tumačenja snova putem tarota dobivamo dublje tumačenje na više razina – tumačimo san putem simbola ali istovremeno otvaramo karte osobno za vas i vaš san i dobivamo odgovore što konkretan san znači za vas osobno. Simbol poput zmije, psa, novca, krvi, zuba, trudnice ili djeteta može imati različito značenje za svaku osobu ovisno o njenom životu. Zbog toga često tumačenje samo putem sanjarice ne daje potpuno točan rezultat.

Vaša osobna sanjarica i značenje vašeg sna

Ukoliko stalno sanjate isti san bilo bi svakako dobro saznati njegovo značenje jer je očito za vas bitan. Možda  jednostavno želite tumačenje određenog sna za koji osjećate da vam nešto poručuje ili najavljuje.  Javite mi se na mail   [email protected] ili jednostavno putem KONTAKT OBRASCA . Otvoriti ću tarot karte posebno  za vaš san i  protumačiti san.

Za analizu je potrebno što detaljnije opisati san, a s obzirom da tumačenje često ovisi o horoskopskim podacima potrebno je napisati i vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja.

Cijena analize sna je 50 kn, a analiza će vam biti dostavljena u pismenom obliku putem maila.

Nakon što primite svoju analizu sna imate dodatnih 2 dana za dodatna pitanja i pojašnjenja.

Na ovu stranicu niste došli slučajno jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom.

U moj centar nitko ne dolazi slučajno, pa tako ni vi danas niste na ovim stranicama slučajno. Podsvijesno vjerojatno osjećate da je vrijeme za pojašnjenja, promjenu i trebate usmjerenje i odgovore.

A upravo to vam tarot karte mogu ponuditi.

Kako Vam tarot i ponuda tarot centra mogu pomoći na područjima ljubavi, financija, posla, zdravlja, konkretnih problema i pitanja

Analize u mom tarot centru se rade za svako područje života posebno jer se najbolji rezultati dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje. Područja života su npr. ljubav, posao, zdravlje, financije, a možemo karte otvoriti i za neko konkretno pitanje ili odnos.

Ja u svom tarot centru radim dvije osnovne analize – običnu tarot analizu i astro-tarot analizu.
Obična tarot analiza se se radi kod jednostavnijih situacija i ako imate jedno pitanje, a astro-tarot se radi ako imate više od jednog pitanja i za sve složenije situacije, za analize odnosa (ljubavnog, prijateljskog, poslovnog) i općenito za sve situacije koje zahtijevaju nešto dublji i detaljniji uvid.

Astro-tarot analiza se od obične razlikuje po tome da obuhvaća otvaranje tarot karata koje se dodatno detaljnije tumače s obzirom na horoskopske podatke osobe. Astro-tarot je posebno dobar za sva područja života i situacije u kojima su drugi ljudi bitan faktor ili imaju značajan utjecaj.

Ljubavni tarot – tarot za ljubav

Za područje ljubavi uvijek preporučam astro-tarot jer je on izvrstan za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera i općenito osoba u nekom odnosu kao i za otkrivanje potencijala za nove veze i novu ljubav u životu.

tarot centar cijene

Analiza otkrivanja uroka – kako otkriti uroke – uroci, kletve i magija

Posebna analiza za otkrivanje uroka je analiza pomoću koje mogu otkriti da li je na vas bačen urok, tko ga je bacio i kako ukloniti urok. Cijena te posebne analize je 50 kn.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje vas zanima i konkretna pitanja koja imate.U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Analizu vam šaljem mailom nakon što uplata sjedne.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke.Tarot je povezan s astrologijom te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih. Minimum podataka za astro-tarot je horoskopski znak.

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na [email protected]

Ugodan dan Vam želim !

Lena

Usluge i cijene tarot centra

JAVITE MI SE

sanjarica i tumačenje snova, tarot majstori, ljubavni tarot, tarot, astrologija, ljubav