Analiza sna

Sanjarica i tumačenje snova – što vaši snovi znače ?

sanjarica, tumačenje snova, astrologija, tarot, snovi, tarot centar

Sanjarica i tumačenje snova – tarot analiza vašeg sna

Sanjali ste novac, mačku, vjenčanje, krv, zmiju ili trudnoću ili ste u snu proživjeli iskustvo proganjanja, letenja ili padanja i drugo se jutro pitali što vaš san znači i najavljuje ?

Tarot karte vam mogu ponuditi odgovore.

Sanjarica pri  tumačenju snova

Sanjarica je zbirka najčešće sanjanih pojmova i simbola koja nam najčešće pomaže pri tumačenju snova koje smo sanjali, no često nas tumačenje sna pomoću sanjarice zna ostaviti zbunjenima,  jer je teško povezati pojmove u smisleno značenje i dobiti odgovore ili pojmovi u raznim sanjaricama imaju potpuno različito značenje.

Tarot i tumačenje snova

Tarot karte nam mogu ponuditi  dublje tumačenje i uvid u značenje našeg sna putem povezivanja simbola koje smo sanjali i simbola u tarot kartama. Putem tumačenja snova putem tarota dobivamo dublje tumačenje na više razina – tumačimo san putem simbola ali istovremeno otvaramo karte osobno za vas i vaš san i dobivamo odgovore što konkretan san znači za vas osobno. Simbol poput zmije, psa, novca, krvi, zuba, trudnice ili djeteta može imati različito značenje za svaku osobu ovisno o njenom životu. Zbog toga često tumačenje samo putem sanjarice ne daje potpuno točan rezultat.

Vaša osobna sanjarica i značenje vašeg sna

Ukoliko stalno sanjate isti san bilo bi svakako dobro saznati njegovo značenje, jer je očito za vas bitan. Možda  jednostavno želite tumačenje određenog sna za koji osjećate da vam nešto poručuje ili najavljuje.  Javite mi se na mail   [email protected] ili jednostavno putem KONTAKT OBRASCA . Otvoriti ću tarot karte posebno  za vaš san i  protumačiti san.

Za analizu je potrebno što detaljnije opisati san, a s obzirom da tumačenje često ovisi o horoskopskim podacima potrebno je napisati i vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja.

Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Cijena analize sna je 13,27 € ili 100 kn, a analiza će vam biti dostavljena u pismenom obliku putem maila.

Nakon što primite svoju analizu sna imate dodatnih 2 dana za dodatna pitanja i pojašnjenja.

Na ovu stranicu niste došli slučajno, jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom.

U moj centar nitko ne dolazi slučajno, pa tako ni vi danas niste na ovim stranicama slučajno. Vjerojatno osjećate da je vrijeme za pojašnjenja, promjenu i trebate usmjerenje i odgovore.

A upravo to vam tarot karte mogu ponuditi. Mogu Vam pomoći na područjima ljubavi, financija, posla, zdravlja, konkretnih problema i pitanja.

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.
Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate.

Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.
Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn.

Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Područja po kojima se analize rade su : ljubav, posao, financije, zdravlje ili neko konkretno pitanje, odnos ili situacija koja vas zanima.

Posebna analiza se radi za odnos dvoje ljudi u nekom odnosu, npr. ljubavnom, prijateljskom ili poslovnom. Ona je izvrsna za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera i općenito osoba u nekom odnosu.

Cijena je 13,27 € ili 100 kn i odnosi se na odnos između dvije osobe.

Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.

Otkrivanje i uklanjanje uroka

Ja također radim i posebno otvaranje za otkrivanje uroka kojim je moguće otkriti da li je na vas bačen urok, ako je – tko ga je bacio te kako ga ukloniti.

Cijena posebne analize za otkrivanje uroka je 13,27 € ili 100 kn za jednu osobu. Analizom je moguće otkriti da li je na vas bačen urok i ako je – tko ga je bacio. Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

Postupak u mom tarot centru

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum.

Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi.

Od vaših podataka za tumačenje su korisni Vaš datum, godina, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu svakako napišite i njene podatke, ako ih imate. Tarot se može kombinirati  s astrologijom, te se karte mogu tumačiti i uzimajući u obzir  horoskopske podatke osobe. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Napominjem da se kod takve analize radi o tarot analizi i otvaranju tarot karata, a ne o astrološkoj analizi, natalnoj karti ili sinastriji.

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na [email protected] ili putem KONTAKT OBRASCA .

Ugodan dan Vam želim !

Lena

Usluge i cijene tarot centra

JAVITE MI SE

sanjarica i tumačenje snova, tarot majstori, ljubavni tarot, tarot, astrologija, ljubav