Talisman za konkretan cilj

tarot, talismani, talisman za konkretan cilj, energetski nakit, uroci, zaštita uroci, asrologija, horoskop

Što su to talismani i amajlije i kako nam mogu pomoći da poboljšamo energiju u vlastitom životu ?

Talismani i amajlije ili srećonoše su predmeti ispunjeni energijom koji nas energetski štite i pomažu pri stvaranju sretnih okolnosti za ostvarivanje naših ciljeva.
Izrađuju se posebno za pojedina područja života – ljubav, posao, financije, zdravlje, zaštitu energije i zaštitu od uroka ili za određenu konkretnu želju i cilj.

Kako se izrađuju talismani i amajlije ?

Talisman i amajlija su uvijek unikatni i izrađeni individualno za svaku osobu. Ja ih osobno izrađujem prema željama klijenata i nakon konzultacije sa tarot kartama. Nakon što mi napišete svoj datum, godinu rođenja i svoju želju (ili samo područje na kojem želite postići djelovanje) ja otvaram tarot karte i prema rezultatima onoga što karte pokazuju izrađujem talisman posebno za vas i vašu želju.

Kako funkcioniraju talismani i amajlije ?

Moji talismani su programirani i izrađeni individualno za svaku osobu i njezinu želju. U formi su male vrećice od tkanine i punjeni posebnim sastojcima poput poludragog kamenja i prirodnih tvari koje imaju posebna svojstva i energiju koja se može usmjeriti na kvalitetan način.

Talisman za konkretan cilj

Poseban talisman za konkretan cilj je napravljen tako da  pomaže pokrenuti energiju na području od vašeg izbora, u nekoj situaciji, problemu ili odnosu koji su vam bitni. On usmjerava pozitivnu energiju u smjeru koji želite, privlači u vaš život energiju koja je potrebna za ostvarenje vašeg cilja i olakšava vam konkretne poteze i korake koje poduzimate.

Talisman za konkretan cilj pokreće energiju i uklanja blokade.  Svojom energijom omogućava da nas  sve što poduzimamo  približava našem cilju.

Energija je u vama i svuda oko vas – samo ju treba usmjeriti, a energija talismana služi upravo tome.

Za svaki konkretan cilj  je potrebna prava energija i u nama i oko nas, a energija mora biti i pravilno usmjerena da bi bilo rezultata. Talisman pomaže usmjeriti  energiju.

Poseban talisman za zaštitu od uroka

Talisman za zaštitu od uroka je poseban talisman koji Vas štiti od uroka i negativne energije drugih ljudi kao i negativnih utjecaja energije iz okoline.

Sve o tome kako otkriti da li imate urok i o zaštiti od uroka možete pročitati na linku OTKRIVANJE UROKA I ZAŠTITA

Talismani i amajlije – kako naručiti ?

Cijena jednog talismana je 100 kn + poštarina (25 kn ako plaćate poštaru kada pošiljka stigne (pouzećem), a 15 kn ako uplaćujete direktno na račun). Nakon narudžbe vaš talisman stiže poštom za 2-3 dana. Po vašoj želji može biti poslan i na vama najbliži kiosk Tiska, u skladu sa cjenikom Tiska.

Talismani se uvijek šalju kao preporučena pošiljka u običnoj koverti ili kao manji tanki paketić bez ikakvih oznaka radi diskrecije. Sa talismanom dobivate i upute kako ga koristiti i održavati. Svaki talisman je unikat i po boji i po sastavu.

Ponekad nam je jednostavno potrebna pomoć da energije u našem životu dobro i pravilno usmjerimo. Talisman je izvrsno rješenje !
Javite mi se na tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i  talisman za vas može biti izrađen već danas.

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Ugodan dan Vam želim !

Lena

tarot centar cijene, tarot, ljubav, posao, zdravlje, konkretno pitanje, talisman za konkretan cilj

talismani i amajlije, tarot, tarozt centar, astrologija tarot, uroci, energetski nakit, ljubavni tarot, tarot karte, talisman za konkretan cilj