Tarot zdravlje

Tarot za zdravlje

Kako nam tarot može pomoći kod zdravlja, mršavljenja, poboljšanja energije i neravnoteža u organizmu

tarot zdravlje

Moje ime je Lena i ja sam tarot majstorica sa 17  godina iskustva. Na ovu stranicu niste došli slučajno jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom. Pozitivna promjena u vašem životu je moguća već danas, a za nju je potrebno neke stvari u vašem životu postaviti na svoje mjesto, razjasniti, a odgovori na pitanja koja vas muče su često izvrstan prvi korak prema pozitivnoj promjeni.

Ukoliko ste spremni za tarot analizu nekog problema koji vas muči ili analizu nekog područja vašeg života ( ljubav, konkretna veza, posao, financije, zdravlje ) slobodno mi se obratite na mail tarothos@gmail.com da pogledamo što Vam se otvara i što vaše karte otkrivaju.

Javiti mi se možete i putem KONTAKT OBRASCA

Tarot i zdravlje

Zdravlje je bitan faktor u našem životu. Mršavljenje, dijete, zdravstveni problemi, ovisnosti, tegobe i neravnoteže svih vrsta često imaju svoj korijen u dubljim razinama našeg bića. Tarot karte nam stoga mogu biti velika pomoć pri otkrivanju što nam je činiti i kojim putem krenuti. No, tarot karte nisu svemoguće i ne mogu dijagnosticirati i zamijeniti medicinu i posjet liječniku. Važno je napomenuti da neke teme i pitanja vezano za zdravlje nema smisla pitati tarot karte jer ćete puno bolji rezultat dobiti ako posjetite svog liječnika i  napravite konkretne medicinske pretrage. Tarot karte nisu tu da zamjene medicinsku dijagnostiku ili  liječnika. Ono što tarot karte mogu napraviti na području zdravlja je da mogu dati dobar prikaz stanja naše energije i mogu nam savjetovati na što da obratimo pažnju vezano za naše zdravlje.

Tarot zdravlje

Danas je dobar dan za promjene na bolje u vašem životu i vrijeme je da se riješite problema sa zdravljem, nezadovoljstvom, umorom i brojnim tegobama. U moj centar nitko ne dolazi slučajno, pa tako ni vi danas niste  na ovim stranicama slučajno. Podsvijesno vjerojatno osjećate da je vrijeme za promjenu i trebate usmjerenje i odgovore.

A upravo to vam tarot karte mogu ponuditi.

Kako naručiti analizu u mom tarot centru

Analize u mom tarot centru se rade za svako područje života posebno jer se najbolji rezultati dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje. Područja života su npr. ljubav, posao, zdravlje, financije, a možemo karte otvoriti i za neko konkretno pitanje ili odnos.

Ja u svom tarot centru radim dvije osnovne analize – običnu tarot analizu i astro-tarot analizu.
Obična tarot analiza se se radi kod jednostavnijih situacija i ako imate jedno pitanje, a astro-tarot se radi ako imate više od jednog pitanja i za sve složenije situacije, za analize odnosa (ljubavnog, prijateljskog, poslovnog) i općenito za sve situacije koje zahtijevaju nešto dublji i detaljniji uvid.

Astro-tarot analiza se od obične razlikuje po tome da obuhvaća otvaranje tarot karata koje se dodatno detaljnije tumače s obzirom na horoskopske podatke osobe. Astro-tarot je posebno dobar za sva područja života i situacije u kojima su drugi ljudi bitan faktor ili imaju značajan utjecaj.

Ljubavni tarot

Za područje ljubavi uvijek preporučam astro-tarot jer je on izvrstan za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera i općenito osoba u nekom odnosu kao i za otkrivanje potencijala za nove veze i novu ljubav u životu.

tarot centar cijene

Kako otkriti uroke – uroci, kletve i magija

Posebna analiza za otkrivanje uroka je analiza pomoću koje mogu otkriti da li je na vas bačen urok, tko ga je bacio i kako ukloniti urok. Cijena te posebne analize je 50 kn.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje vas zanima i konkretna pitanja koja imate.U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Analizu vam šaljem mailom nakon što uplata sjedne.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke.Tarot je povezan s astrologijom te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih. Minimum podataka za astro-tarot je horoskopski znak.

Ako imate bilo kakvih pitanja i treba vam savjet slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Ugodan dan Vam želim !

Lena

Usluge i cijene tarot centra

JAVITE MI SE

tarot zdravlje, tarot centar, tarot karte, astrologija, horoskop

Tarot zdravlje